Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Spartakus: Krv a Piesok

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Ballberid
Veliteľ pretoriánskej gardy

Počet príspevkov : 6
Dukáty : 8
Registration date : 14.11.2008

Spartakus: Krv a Piesok Empty
OdoslaťPredmet: Spartakus: Krv a Piesok   Spartakus: Krv a Piesok EmptySo júl 17, 2010 12:19 am

Toto je uplne dokonali serial Smile je to od trvorcov serialu RIM. Je to o zivote spartaka.. ako sa dostal do otroctva a do Bathyatovho domu .. ako sa cvicil za gladiatora atd.. je to perfektny serial Smile Teraz je v CZ este len prva seria asi 10 casti .. vsetko sa da stiahnut rozhodne odporucam Smile
Návrat hore Goto down
memnon
Kmeňový bojovník
Kmeňový bojovník
memnon

Počet príspevkov : 15
Dukáty : 19
Registration date : 14.08.2009

OdoslaťPredmet: Re: Spartakus: Krv a Piesok   Spartakus: Krv a Piesok EmptySo júl 17, 2010 11:41 am

Aj ja to pozeram celkom to ujde, ale Rimanoc tam moc peknom svetle nevykresluju:) ani moc historicky presne sa mi to nezda Smile - len legionary co strazia gladiatorov nosia brnenie a helmy ktore sa nosili ako omnoho neskorsie Smile Smile
Návrat hore Goto down
http://www.historia.huu.cz/
Ballberid

OdoslaťPredmet: Re: Spartakus: Krv a Piesok   Spartakus: Krv a Piesok EmptySo júl 17, 2010 3:39 pm

Very Happy no to hej vela veci je tam takych ze vizeraju nepresne Very Happy ale zaujmave to je .. Very Happy
Návrat hore Goto down
memnon
Kmeňový bojovník
Kmeňový bojovník
memnon

OdoslaťPredmet: Re: Spartakus: Krv a Piesok   Spartakus: Krv a Piesok EmptyŠt júl 22, 2010 2:26 pm

To ano, je to dost zaujimave Smile a dost necakane veci sa tam doju. napr. vobev by som netipoval ze mu zabiju manzelku....
Návrat hore Goto down
Ballberid

OdoslaťPredmet: Re: Spartakus: Krv a Piesok   Spartakus: Krv a Piesok EmptyPi júl 23, 2010 12:13 am

no to som ja zase cakal Very Happy lebo bathyatus je dobra svina .. a tak napriklad teraz co som pozeral vcera vecer poslednu cast zatial co je tak tam sa bil s kriksusom a dost mu dal spartakus cez drzku Smile ale zase bez neho by neprezil lebo jeden gal novacik ho cel zabit kvoli tej bondatej stekne a kriksus ho zachranil Smile
Návrat hore Goto down
memnon
Kmeňový bojovník
Kmeňový bojovník
memnon

OdoslaťPredmet: Re: Spartakus: Krv a Piesok   Spartakus: Krv a Piesok EmptyPi júl 23, 2010 12:13 pm

Ties som to pozeral (pozeram na na HBO kazdy utorok) tys dost divne ze ho musel zachranil gal Smile
Návrat hore Goto down
Ballberid

OdoslaťPredmet: Re: Spartakus: Krv a Piesok   Spartakus: Krv a Piesok EmptyPi júl 23, 2010 2:50 pm

ale aspon ten kryksus neni debil.. a spartakovi by mohlo us docvaknut ze bez neho by bol uz druhy krat mrtvy.. prvi raz pri teokolovi a druhy s tym galom..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Spartakus: Krv a Piesok   Spartakus: Krv a Piesok Empty

Návrat hore Goto down

Spartakus: Krv a Piesok
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Diskusia - Filmy, literatúra a hry s historickou tematikou :: Filmy-
Prejdi na: