Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Predstavte sa!

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Pyrrhus
Admin
Admin
Pyrrhus

Počet príspevkov : 81
Dukáty : 45
Registration date : 25.10.2008

Predstavte sa! Empty
OdoslaťPredmet: Predstavte sa!   Predstavte sa! EmptyNe október 26, 2008 12:38 am

Tu sa môžete predstavovať a spoznávať sa. Smile Tak začnemem mnou Very Happy no ja mám 15 rokov a chodím na gymnázium v Trenčíne. Bývam v obci pri Trenčíne a strasne ma zaujíma história a zvlášť krížové výpravy! Smile

Naposledy upravil Balian dňa Št november 13, 2008 11:29 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
https://historyforum.slovakforum.net
J4NC1
Kmeňový bojovník
Kmeňový bojovník

Počet príspevkov : 1
Dukáty : 0
Registration date : 26.10.2008

Predstavte sa! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predstavte sa!   Predstavte sa! EmptyPo október 27, 2008 8:13 pm

Mam 16 navstevujem priemyslovku v Trnave! Pomaham rozvijať toto forum Very Happy a byvam v Hlohovci.
Návrat hore Goto down
La Valette
Kmeňový bojovník
Kmeňový bojovník
La Valette

Počet príspevkov : 19
Dukáty : 12
Registration date : 26.10.2008

Predstavte sa! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predstavte sa!   Predstavte sa! EmptyŠt október 30, 2008 6:44 pm

Zdarte ja som prava ruka našho kinga Baliana Very Happy.
Som z TN chodim na gympel v TN narodil som sa v TN.......TN 4ever
....mam 17
Návrat hore Goto down
Flavius
Kmeňový bojovník
Kmeňový bojovník
Flavius

Počet príspevkov : 11
Dukáty : 15
Registration date : 04.05.2009

Predstavte sa! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predstavte sa!   Predstavte sa! EmptyPo máj 04, 2009 9:29 pm

čaute, mám 15 rokov, chalani z Trnavy ma asi zabijú ale bývam v Bratislave Very Happy , snad to pezijete Very Happy ináč chodim na gympel a zaujem o historiu som asi zdedil po otcovi, ktory je archeolog...
Návrat hore Goto down
Pyrrhus
Admin
Admin
Pyrrhus

Počet príspevkov : 81
Dukáty : 45
Registration date : 25.10.2008

Predstavte sa! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predstavte sa!   Predstavte sa! EmptyŠt máj 07, 2009 9:20 pm

Perfektne. Aj ja by som chcel otca archeológa (tým nechcem povedať, že by som bol so svojim otcom nespokojný) Very Happy
Návrat hore Goto down
https://historyforum.slovakforum.net
teodorich
Kmeňový bojovník
Kmeňový bojovník

Počet príspevkov : 4
Dukáty : 6
Registration date : 07.05.2009

Predstavte sa! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predstavte sa!   Predstavte sa! EmptyŠt máj 07, 2009 10:15 pm

zdar. mam 21 rokov, pracujem v Nemecku, kym nepojdem studovat historiu na vysku tento rok a zucastnil som sa par archeologickych vyskumov. brat je archeolog.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Predstavte sa! Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predstavte sa!   Predstavte sa! Empty

Návrat hore Goto down

Predstavte sa!
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Fórum a web :: Fórum-
Prejdi na: